UFO bezoekersprogramma #3: Gent & Brugge

UFO bezoekersprogramma #3: NUCLEO & De Tank

Tijdens elk bezoekersprogramma leggen we de focus op twee verschillende leden van het UFO-platform: deze derde editie is dit NUCLEO in Gent en De Tank in Brugge. Samen met Kunstenpunt stellen deze twee organisaties een dynamisch programma voor vol bezoeken aan de kunstscene van Gent en Brugge (kunstenaarsateliers, tentoonstellingen en organisaties), uitwisselingen, een publiek gesprek en professionele netwerkmomenten.

→ lees meer

BLANCO x AHWNN Gallery

A horse with no name gallery is een nieuwe plek voor hedendaagse kunst op de -1 verdieping van Bonjour Ostende aan het Leopold I plein.

Tussen mid juli en mid augustus organiseerde AHWNN ism met BLANCO 5 tentoonstellingen met elke week 3 andere kunstenaars. Kort en krachtig. Té kort eigenlijk, daarom, nu ook een compilatie van de voorbije zomer. THIS WAS LAST SUMMER, een niet te missen groepstentoonstelling van 16 sept tot 16 okt.

Ik zoek een atelier !

Ben je beeldend kunstenaar, creatief ondernemer of een culturele organisatie en zoek je een atelier binnen NUCLEO?


Met kunst leegstand te lijf !

NUCLEO is voortdurend op zoek naar nieuwe gebouwen om meer kunstenaarsateliers te ontwikkelen. Een leegstaand pand met potentieel? Contacteer ons!


Behoeftepeiling Werkruimte

Ben je beeldend kunstenaar? Vul onze enquête in en help ons zo een duidelijk beeld scheppen over de nood aan werkruimtes voor beeldende kunstenaars.BLANCO

BLANCO is de noemer waaronder NUCLEO haar platformfunctie uitbouwt. Het biedt een venster op het werk van de bij NUCLEO residerende kunstenaars, met aandacht voor experiment, reflectie, ontmoeting en presentatie.